Vertrek Dirk van den Dool naar Nieuw-Zeeland

Op 17 oktober vertrek ik, Dirk van den Dool, naar Nieuw-Zeeland  om een DTS te gaan doen bij Pacific Reach wat onderdeel is van Youth With A Mission. De DTS  begint op 21 oktober 2024 en zal tot ongeveer half maart 2025 duren.

DTS staat voor Discipleship Training School en is een Bijbelschool van 5 maanden.

De DTS is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel is de lecture fase, die 3 maanden duurt. Tijdens deze fase wordt er elke week een ander geloofsthema behandeld. Het tweede deel van de DTS is de outreach fase die 2 maanden duurt. Tijdens deze fase ga je de dingen die je tijdens de lecture fase geleerd hebt praktisch toepassen en ga je het evangelie delen met anderen.

Nu heb ik mijzelf aangemeld voor een pelgrimage DTS. Doordeweeks krijg ik les in verschillende thema’s en in de weekenden gaan we met ca. 12 mensen hike tochten in de natuur doen, om daar de stilte te zoeken en Gods aanwezigheid te ervaren.

Op zondagmorgen 13 oktober zal er een uitzwaaidienst zijn, waarbij na de dienst de mogelijkheid is om handen te schudden achter de kansel.

In de maanden oktober en november zal ik ook op de zendingsbusjes staan, wat jullie de mogelijkheid geeft om mij te ondersteunen.